Hva skjer ved Ceresbrygga?

159360_Ormsund_Brygge-701Plan_A3_[1](2)159360_Ormsund_Brygge-704_RIGGPLAN_A3[1]

Er det noen som lurer på hva som skjer ved siden av Ceresbrygga?
Vellet eier Ceresbrygga. Friluftsetaten v/ Oslo Vei har startet byggearbeider for brygge og rampe for funksjonshemmede uten at vi har fått nabovarsel og dermed ikke fått uttalt oss i saken. Vellet hadde igår befaring og møte med landskapsarkitekt og prosjektleder hvor vi fremmet vellets syn på saken. Vi ønsker at fjellet mellom havneavslutningen og Ceres brygga skal bevares i størst mulig grad og at anlegget knyttes opp mot og gir tilgang også for funksjonshemmede til Ceres brygga.

1 tanke om “Hva skjer ved Ceresbrygga?

  1. Det er en diskusjonslink opprettet på facebook om denne saken. Her kan du spørre spørsmål hvis det er noe du lurer på eller bare si hva du mener!

Legg igjen en kommentar