Båttur og nabomøte

Oslo Havn KF ved havnedirektør Anne Sigrid Hamran inviterer alle naboer til båttur i Sydhavna 13. september 2011.

Det blir en guidet tur hvor vi får se Oslo havn fra sjøsiden. Det blir orientering om Oslo Havn KFs utbyggingsplaner på Sjursøya og om hvordan bystyrets vedtak om støy fra havna skal følges opp. Det blir rikelig anledning til å stille spørsmål og fremme synspunkt underveis.

Praktisk informasjon
Båtturen finner sted tirsdag 13. september. Oppmøte i Ormsundveien 9 senest kl 17.45. Deretter kjører vi i kolonne gjennom Ormsundporten til Kneppeskjæret hvor båten venter. Det er satt opp minibuss for de som kommer uten bil.

Båten legger fra kai kl 18.00 og båten er tilbake på Kneppeskjæret klokken 20.00 og det blir utkjøring samlet utkjøring fra Ormsundporten igjen.

Båten heter M/Y Atlantic Sun og kan ta 100 passasjerer.
Enkel servering ombord.

Les saken hos Oslo Havn KF

Legg igjen en kommentar