Orienteringsløpere på Nedre Bekkelaget 17. april

Bækkelagets Sportsklubb varsler at vil være orienteringsløpere som ferdes i området rundt Nedre Bekkelaget skole. De vil skilte langs veiene slik at trafikantene er varslet.
Tirsdag 17. april skal Bækkelagets Sportsklub arrangere den tradisjonsrike Sprint-cupen i orientering, Oslo City Cup. Samlingsplass vil være Nedre Bekkelaget skole, og vi har fått tillatelse til å bruke dette området av skolen ved rektor Kjersti Dahl. Oslo Politi er også orientert om arrangementet. Vi kommer til å ha ekstra vakthold i forbindelse med veier og parkering i området. Vi regner med mellom 500 og 600 deltakere på vårt arrangement. Arrangementet vil foregå mellom 17:00 og 20:00 denne tirsdagen. Fra vår side er det lagt opp til at deltagerne skal enten ta kollektivtransport eller parkere ved Ekeberghallen hvorfra vi merker adkomst til fots.

Legg igjen en kommentar