Rot rundt og ved skøytebanen!

Gro og Roy Edvardsen sier:

Ang. plassen ved skøytebanen/ porten til Folkehjelpen.
Har lyst til å fortelle følgende; var nede og hentet avisen idag tidlig, da det svingte en bil inn bak meg, og inn på plenen på skøytebanen/fotballbanen.(Vi har postkasse tvers overfor inngangen til båthavna.) Jeg sa til mannen som steg ut av bilen, at der var det ikke parkeringsplass. Det vet jeg, svarte han, men jeg skal bare levere ungene i barnehagen. “Det er en stor parkeringsplass rett i nærheten”, sa jeg.” Ja, men der er det så fullt, en gammen russebil, en diger henger, en vraket henger, og masse annet skrot.”
Jeg vil be vellet be dem som stadig legger fra seg bygningsmaterialer, sand, jord, stein,paller, blomsterpotter, presenninger gamle og nye hengere og biler, om å rydde opp på plassen og parkere på egen eiendom. Det viser seg at hvis det er rotete og stygt et sted, gjør det på en måte ikke noe om man roter litt til, det er jo så stygt allikevel. Forsøplingen av det lille området er ødeleggende for vårt nærmiljø, og siden vellet skal arbeide for” forskjønnelse av Nedre Bekkelaget” mener vi dette må være en viktig sak.Har også tidligere sendt henvendelse til vellet om dette, men ikke fått noen respons. Vi er nå flere naboer som reagerer på dumpingen av skrot, og håper vellet er mer velvillig denne gang.

4 tanker om “Rot rundt og ved skøytebanen!

  1. Dette har ikke noe med god eller dårlig organisert virksomhet på skøytebanen å gjøre,det er nok en misforståelse. Det har med at man ikke skal ta seg til rette, men ta ansvar for eget rot. Altså noe med holdninger…. og er det virkelig nødvendig å påpeke dette, er det ikke naturlig at man tar ansvar for egne etterlatenskaper, samme hva det er?
    Skulle til å legge lapp på russebilen, da jeg ble opplyst om at det var muligheter for dette, men da var den forsvunnet! Kjempebra, skjer det samme med den ødelagte hengeren, tro?

  2. Jeg vil bare si ifra om at bilen mest sannsynlig blir solgt og flyttet i løpet av uke 40. Jeg stusser litt over at ingen har ringt og sagt i fra personlig om at bilen er til sjenanse, verken undertegnede av innlegget eller andre fra nærmiljøet. De fleste i nabolaget vet hvem som er eier av både bilen og skrotet, og for å spare vellet for arbeid, er det mulig å ta kontakt selv.

  3. Det er helt underlig at dere som bor ved skøytebanen ikke klarer å snakke til dem det gjelder, men må komme med oppgulp her. Det er lenge siden det har vært så god og organisert virksomhet på skøytebanen. Både eierne av russebilen og eieren av containeren er godt kjennte for oss som bor i området og har sikkert forståelse for problemet. Snakk med hverandre kjære naboer så unngår vi misnøye.

  4. Vi takker for innspillet. Det er trist at ikke «alle» jobber for forskjønnelse av sitt nærmiljø.
    Vellet har tidligere fått beskjed om at det ligger et telefonnummer i vinduet på russebussen som kan kontaktes hvis bussen er til sjenanse. Vi håper at de som sjeneres av bussen selv henvender seg til eierne av bussen for å få denne flyttet.
    Når det gjelder det andre rotet skal styret i Vellet ta kontakt med innehaveren av lagercontaineren ved skøytebanen og anmode om at det blir ryddet opp snarest.

Legg igjen en kommentar