Miljødagen, søndag 13. juni kl 12.00

Ormsund Lions, Fjordtunet, Oslo Fjordskole og Spearos Oslofjord sammen inviterer til Miljødag, søndag 13. juni kl. 12!
Det blir rydding både over og under vann. Ormsund Lions stiller med utstyr for rydding på land, og Spearos Oslofjord stiller med utstyr for rydding under vann til dykkere. (Obs! Dykkere må ta med eget ABC-utstyr og drakt).
Det blir også covid vennlig servering som belønning til alle som rydder.
Alle er velkommen – både store og små! Ta med familien og venner!
Vi ser frem til å rydde det ekstra fint til sommeren ?

Oppmøtested: Lavvo ved Fjordtunet (Ormsundveien 16)
Tid: kl. 12 – Oppmøte og informasjon

PS! Vi tar korona og restriksjoner i Oslo alvorlig. Det vil være trygt å delta på Miljødagen da arrangementet blir planlagt og gjennomført med nødvendige smittehensyn. Vi må alle likevel passe på å vise hensyn og holde avstand til hverandre. Søppel plukking vil grupperes etter egne kohorter. Alle blir fordelt i ulike rydde strekninger og holde avstand vil ikke bli problematisk. Vi vil følge oppdaterte restriksjoner og anbefalinger.

Se facebookarrangement: https://www.facebook.com/events/1107179466449090/?ref=newsfeed

Legg igjen en kommentar