Hilsen fra Selvkjøringsprosjektet

Tusen takk for lånet av nabolaget ditt!

I desember 2019 startet vi piloten med selvkjørende kjøretøy på Nedre Bekkelaget. Siden den gang har vi hatt over 6500 passasjerer om bord, og lært enormt mye. Pilotprosjektet har tar nå slutt, med siste offisielle driftsdag 20. desember. I den forbindelse ønsker vi å takke deg for at vi har fått lov å låne veien i nabolaget ditt!

Å sikre stabil drift fra dag til dag har vært utfordrende på linje 85b. Derfor er vi glade for at dere har vært tålmodige med oss. Vi har til gjengjeld hentet ut mye læring og praktiske erfaringer som vil være nyttig for oss i tiden fremover. For å ivareta dette kan det være dere ser oss gjøre noen tester på strekningen også i januar.

Vi ønsker fremdeles innspill fra dere

Hovedmålet med driften av linje 85b har vært å lære, og kommentarer fra reisende og beboere er derfor alltid interessant for oss. Om du har tilbakemeldinger til oss angående linje 85b eller ønsker å vite mer om noe ved dette prosjektet, ser vi frem til å høre fra deg. Vi presenterer gjerne prosjektets læringsutbytte mer i detalj dersom du vet om en anledning hvor dette kunne vært interessant.

Les mer om Ruters utprøvning av selvkjørende kjøretøy her:
https://ruter.no/om-ruter/prosjekter/selvkjorende-kjoretoy/

Kontakt oss gjerne på e-post:
selvkjorende@ruter.no

Legg igjen en kommentar